Osztályotokkal különleges kalandot kerestek, így hát jó helyen jártok. Komplett, akár egésznapos program csomagokat kínálunk, az alább felsorolt programok szabadon variálhatóak.

Kisvonatos kalandozás Kőszegen és az Alpokalján.

Különleges, több órás kirándulást ajánlunk Önöknek elsősorban a Kőszegi-hegység és Kőszeghegyalja látványosságaihoz. Programjaink 3-5 óra időtartam hosszúak. Komplett, de ugyanakkor igény szerint változtatható programot ajánlunk, túravezető kíséretében.

1. Kisvonattal a Kőszegi-hegységbe

Program időtartama: 5-6 óra

Látogassa meg Ön is a Szabó hegyet, Borha forrást, Szent Vid Kápolnát, illetve a Cáki pincesort a Kőszegi Kisvonattal!
mely tartalmazza a belépőjegy árát a Cáki pincesorra!
A Kőszegen hamar közkedveltté vált Kisvonat új élményeket tartogat. Utazásunk alkalmával elvisszük Önöket a Kőszegi hegység legszebb helyeire. A Szabó hegyet elhagyva a kiválóan felújított, egykori Terv úton haladva jutunk el a velemi Szent Vid Kápolnáig. Félúton megállunk az Borha forrásnál egy kis frissítő vizet vételezni. A velemi szőlőskertek zegzugos útjain közelítjük meg a Cáki pincesort, ahol a kedvünkért megnyílnak a történelmi épületek ajtajai. Itt alkalom nyílik megpihenni, a borkedvelők pedig szabadon vásárolhatnak a kőszegi termelők remek italaiból!
Az utazás gyermekek és idősek számára is ideális túra alkalmat kínál! Gyönyörű panoráma, kellemes tavaszi erdő, csobogó forrás, a Kőszegi-hegység kristálytiszta levegője… mind mind Önre vár!
Kellemes erdei kirándulás az őszben!
Legyen részese Ön is a Kőszegi-hegységbe induló kisvonatozásnak!

2. Városnéző kisvonatos kalandozás

Hamarosan

 

3. Vasutállomás transzfer

Hamarosan

 

Gokartozás újoncoknak és haladóknak

Gokartpályánk Kőszeg határában található, pályánk korszerű, aszfaltozott nyomvonallal rendelkezik.  Kezdő és haladók számára rendelkzésre állak különböző erősségű gokartok, melyek előírásoknak megfelelőek, modernek, biztonságosak. A futamok 5-10 perces hosszúságúak, 2-4 fő részvételével bonyolíthatóak le.

Gyermekek már 6 éves kortól kipróbálhatják kis méretű, honda motoros 120 cm3-es gokartjain-kat.Első alkalommal kollégánk  eligazítást tart, majd rövid gyakorlás után a gyermekek képesek teljesen önállóan vezetni.

Paintball Aréna

Speedball paintball pályánk izgalmas és változatos, remek alkalom az osztály számára is, hogy próbára tegye bátorságát. A pályát célszerű előzetesen lefoglalni!

Kicsik számára fájdalommentes, kis erejű, rugós fegyvereket tudunk biztosítani, a nagyon számára rendelkezésre állnak a felnőtt, profi, levegős rendszerű fegyvereink.

Szolgáltatás ára 2500 – 4500 forinting, mely függ a lőszer mennyiségétől és a játék hosszától. Csapatunk, maximális rugalmassággal kezeli az osztály különleges kívánságait és egyedi igényeit.

Állatsimogató

Barátságos állatok várják az idelátogatókat, ha nem érdekelnek az extrém sportok, de szereted a természetet, itt biztosan elidőzöl picit! Pónilovak, szamár, láma, liba, malack, kecskék, birkák … az állatsimogató teljesen ingyenes.